Anonym

Du hörru ANONYM nu är du dum mot Jens! Vi vet att du är salongo knäppis. Om du fortsätter vara dum så blir det inge tvåltåg!

Älskar er

Jag älskar er för att ni älskar mig!

Kolla, ni ser ju själva hur mycket ni älskar mig. De e såå kuul

JAG VET VEM DU ÄR!!

Jag är en kamelälg! Jag är ung! och jag FÖRSTÅR ifall ni höhö gubbar inte riktigt förstår tekniken här på internet. Men jag är ju ung och jag förstår allt! Jag ser saker. Bra saker. Som gör att jag kan avslöja er. För ni fattar ingenting. Jag och Bossää löste gåtan idag. VEM ÄR DU ÅSKÅDARE? Säger bara detta. Jag vet vem du är!!
Långt hår
Inga riktiga gympaskor
Ingen höjdare på att skjuta.
DU ÄR JENS!!!


ps. ETT TIPS!! SKRIV INTE FRÅN SAMMA IP NUMMER MED OLIKA NAMN. JAG ÄR INTE DUM :)


spion

Ni borde veta att jag är en bra spion, akta er!! Nu har jag använt mina kunskaper och löst ett fall. Om ni vill veta VAD jag löst så borde ni kika in här vid 9 eller senare ikväll. Då släpper jag BOMBEN!!

tegeltak

Jag ber om ursäkt till tegeltak för gissa vem bilden. Men 1 sak ska du veta... Om man hamnar här så blir man kändis., jävligt känd blir man. Så ta det som en hyllning. Nu ska jag träffa Berrraa för lite onsdagsbira!

kändis

Idag är jag slut.min kropp är trött. Kamelen behöver massage, salongo? Ne juste du är så liten så du når nog inte upp på mig... Igår va de match igen. Herregud vad grabbarna kör fulspel, slåss, slår me klubbor, fäller, drar ner byxorna på primadonnorna... Vad ska man säga. KÄRLEK BÖRJAR ALLTID MED BRÅK!!

VECKANS - GISSA VEEEM?

den här är kanske lite svår men kom igen, GISSA NU!!!! ni är dåliga på att medverka i tävlingen!



fint pris lovar jag vinnaren!!


GISSA VEM, VINNAREN???

ja, förra veckan hade vi en vinnnare.. GRATTIS SALONGO! prisutdelningen var i lördags men du kom aldrig till rondellen så ja tog priset själv... MMMMhhhmm pepparkakor...



titta va fint ja hade bakat åt dig, men neee.. skit i de råå!!!!!!!


Sliten älg

Helgen tog hårt på lilla mig, eller jag är väll inte så liten egentligen. Nu har jag tydligen fått något i halsen, men vad det är jag har stoppat ner där nere kan jag inte uttala mig om. Ni får chansa. Kanske börjar det på k och slutar på k eler så är det bara nån förkylning. Jag tror på förkylningen men jag vet att någon annan tror på K förslaget. hmm. vad ni är snuskiga.

Någon som kan ge mig förslag på  JA OCH NEJ LEKEN?!? tack!! Det finns några hockeygrabbar som jag redan har gjort den leken med. Vill ni att jag svarar här?!! skulle väll vara lite roligt, eller vad säger ni?!? Nää,, men ge mig folk nu!

Salongo vart är du, möts vi på läktarn imorgon eller?!?!?

Ny match

Dags att börja ladda för ny fight.. ?!? Blir det fight?!?! Tisdag!?!? vi ses på läktarn...

viiiikkkken naattt!!!

Vilken jäävla smäll som Harry skulle sagt.. Blev ingen bira inatt, utan satt i ett skyltfönster och klunka viin. Sen vettefan hur jag hamna i Gubbängen, men där hamna jag och kom hem till rondellen HALV 7. Ohh så nu e jag lite sömnig.

pms?

Är det någon som har pms idag?? börjar på c... Slutar på. SssNu fick jag ingen dejt..jaja jag får söka lyckan i stan. Tjohek

Trololololo


va de nån som viska PAAAARTTEEEEYYY?!?

Jag, stora söta snälla kamelälgen tänkte skaka mina lurviga imorgon.salongo ska du komma till rondellen?

Match

Är tydligen match ikväll igen. Dock inte mot några små(HÖHÖ)killar denna gång. Utan mot småtjejer. Men match som match

jag älskar


Älska t-sprit

jag HATAR

Men
detta funkar ok!!



nyhet

Ska senare idag avslöja en hemlissssss.. Så kika in här så får du veta sen.

Vilken jävla match

Underbar match idag. Men precis som jag misstänkte orkade inte alla riktigt med i tempot. En efter en sakka dom ner.. Kramp dit och kramp hit. Men så blir det.
När. man. är. gammal.
Mina primadonnor vann. Härlig kämpaglöd!!

HELA 33 mål gjorde dom (behöver inte berätta om deras handikapp) .. dom VANN. det är huvudsaken. Nu ska jag fira med en bira eller två med Bossää

Så nu blire det BIRA BIRA BIRA.. BÄRS BÄRS BÄRS på lördag! Guu så gott


fläsket får vänta

Sitter i hallen nu... Väntar på match!!! Ja e me Bosssää å Berra å sen följde Fittanbrittan med.. Jag vilar mitt fläsk idag och låter andra som behöver röra på det spela istället.. Jag får dricka bira och sjunga...det jag är bra på liksom...godkväll

GISSA VEM???!!!


hejarklack

Är tydligen fler än jag Bossää å Berra som ska röra på kroppen ikväll. Dags för fight...WOOHOO

BIRA BIRA BIRA

BÄRS BÄRS BÄRS!! Jag är riktigt sugen på att öla.. Men är ju bara tisdag idag. Skit!! Får vänta till helgen. Lördag brukar vara,en bra ÖLAdag!! Håller ni med? Jaja,allaa är välkomna till rondellen nu på lördag. Kam hända,att jag bjuder på starkare grejjer än ÖL. Lovvveees Thé!! T---sssppriiiitt!! VILKA E PÅÅÅ!???

röra på fläsket

Primadonnorna eftersöker träningspartners till ikväll. Dom hade tydligen många borta så ja!! Jag ska vara med och lira lite. Men först måste jag promenera in till stan och köpa mig 2 par innomhusskor.. Någon mer som vill lira ikväll? Bossää å Berra verkade sugna, Men vi behöver en STAR!!

1 2 3

Mina bästa primadonnor gjorde det iår IGEN! 1:A 2:A OCH 3:A i poängligan. Ni e BÄÄÄST

Säsongen är avslutad!

jag har varit upptagen idag. Har stått i min rondell och gråtit hela dagen. Gråtit över att man matcherna är slut. Vad ska jag nu göra!!?! Någon som har något förslag ? SNÄLLA! Snälla ni? Annars kommer min rondell bli översvämmad av tårar. då dör jag. fattar ni det?!

Nää, men någon nytt måste jag göra nu. Kanske dricka bira med Berra!? BERRA. Rondellen imorgon 11:00. See you!


Ny tävling

Nästa vecka kommer en ny "GISSA VEM" tävling upp här. Spännande!

Tävlingen

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!
Vinnaren äär:


INGEN!!

Tyvärr så svarade ingen rätt på vår fråga. Ingen svarade namnet på vem som fanns på bilden. Så tyvärr. Jag tar vinsten själv. Nu missar ni den bästa vinsten ever.. ETT FLAK MED BIRA!!Alltså FLAK. Ett helt bilflak.


Snart kommer jag

Snart kommer uppdatering om gårdagens FANTASTISKA match

IDAG SMÄLLER DET!

IDAG SMÄLLER DET! Sista matchen för säsongen. Jag är så jäävla taggad. Snart kommer alla hit till rondellen så ska vi ta en bira eller två i solen och värma upp med massa sånger. Guu så härligt! VI SES I HÖGDALSHALLEN 17:30. ses!

Förlåt Bossää

Ursäkta. Bossää frågade vart jag är ute och reser! Jag var på hemlig destination!

Jag är ute och reser!

Vill ni se lite sommarbilder? Jag var ute och reste i somras. Detta är resultatet.
Skulle ut och flyga. jag HATAR att flyga så jävlar vad rädd jag var.


Var tvungen att lugna ner mig lite


Blev kanske lite väl mycket...


Jag på hotellrummet


Men sen hamnade jag på nån inhägnad och dumma blondiner kom och ville fotas!


Detta är jag!

Kolla vilken underbar sida! (klicka på underbar så kopplas ni direkt vidare till sidan, för er fuckers som inte förstod det!) Helt fucking AMAZING!!
Titta bara här:

En älg blir till

Älgarna kan bli könsmogna redan efter drygt 1 år, men det vanliga är vid 2 års ålder. På hösten i slutet av september till en bit in i oktober är den s.k. brunsttiden, dvs. den tid på året då älgarna parar sig. Den börjar tidigare i söder än i norr. Brunsttiden inleds med att tjurarna fejar bort hudlagret som fram till dess har täckt deras horn. Ett par veckor senare gräver de upp s.k. brunstgropar i marken där älgen urinerar och sedan rullar sig i för att lukta riktigt manligt. Kon är mottaglig för befruktning endast 1 dygn och om hon inte blir dräktig då blir hon brunstig igen 3 veckor senare.
Kon går dräktig i 8 månader (235 dygn) och föder så antingen en eller två kalvar. Trillingar kan förekomma men det är ovanligt. Kalven är snabbt på benen och följer sin mor nästan omedelbart. Första tiden dricker den enbart mjölk, men det tar inte så lång tid innan den börjar smaka på växter. Den växer snabbt och redan 6 månader gammal väger den uppåt 150 kg. Kalven går med mamman fram till någon vecka före nästa kalvning. Då stöter kon bort kalven och den måste klara sig helt på egen hand.




Sugen jag är nu. Hallå? Någon som ställer upp. böjar bli riktigt mogen känner jag. Min kropp skriker efter en Hona! STAR ställer du upp nu me?!

OH MY GUUD! Kolla så fin tjej

Det är Edit och  hon finns här

Snöhelvete

Varför SNÖADE det idag?  Förfaan! Jävla snö! Förstör min päls också. Skulle behöva tvättas, hmm. Någon som kan komma förbi och tvåla in mig. Det räcker, regnet kan skölja bort det. Kanske min STAR kan cyckla förbi och hjälpa till? Tack!!

Kolla vad som kan hända när det är för mycket snö i skogen. Här är en vän, eller föredetta vän eftersom han är uppe i himlen nu. Titta på vargjävlarna. HATAR ER!

RIP. GERTRUD

Jag älskar er!

Love  you guys!! Alla ni som är trogna läsare. Jag blir på så glatt humör, så glad att jag vill ta en stänkare eller två. Jag förstår att ni inte vill säga vilka ni är, det är okej. För ni vet ju inte riktigt vem jag är heller.
Nu ska jag pumpa 10 armhävningar innan det är dags att släcka lysena här i rondellen. Godnatt på er! LOVE YOU

PS. GLÖM INTE MIN NYA LEK. Gissa vem?!

GISSA VEM???!!!


JA eller NEJ leken

Har fått in 4 till personer nu! Så nu leker vi. Först ut ÄR

1. JAY Z = Nej,  Oh my GUD! För stora läppar

2. Jessica Alba =  JA. Sjukt sexig

3. Peter Forsberg= NEJ, är detta jultomten? ( Dock vill jag  hylla honom för hans hockeyinsatser)

4. Kovalev= Nej. bara nej!

5. Nr 27= Självklart JA! vilken jävla rööv!




My mistake

Hörru Josse! Kom fram ur hålan.

Älg


Spiondektetiv

Har använt mina kontakter. Och självklart finns det ingen kille som kallas för Josse. I know who you are... Men alltid trevligt med nya läsare. Välkommen tjejen!

Ikväll är det sista träningen innan matchen!! Sista matchen!! Jag och Berra längtar som tusan!! Nu jävlar ska huddinge få spö..Förhoppningsvis = Primadonnorna behöver LÄKTARSTÖD!!

Typ såhär!!
Sen kan ni även ha med en bengalkatt som kan jama också.

Ja eller Nej ?!?!!

Tips om personer jag kan ha i nästa JA eller NEJ lek? Gärna att ni tipsar om folk så sköter jag resten. Tack!

Josse? Är det du Josefine? Antagligen inte, för du är ju inte ytterforward. Så du Josse. Är du Johannes? Jonas? Joakim? Jonas? Vad fan heter man som kille om man kallas Josse? Är jag från stenåldern?!?

Josse verkar vilja vara med i denna lek? Du vill iallafall att 27:an ska vara med som bild. YES, det ordnar jag.Men måste ha minst 5 olika personer. Så, tips tack! Du Josse, du kan gärna länka en bild på dig. Tack!


Dagens nyhet

Nyheten jag skulle berätta är att tigrarna är utslagna. Även fast jag har varit där och hejjat så har det tyvärr inte hjälpt. Väldigt tråkigt. Liksom DIVISION FYRA. va e det för nått?!? Nu har primadonnorna tagit övertaget. Div 3 är ju bättre än div 4.  

Såhär kanske ni ska se ut på matcherna tigrar

SURA!

istället för som ni ser ut nu, gosiga och så

OJ, fel tiger. Menar såklart en sånhär gosig tiger

mina primadonnor äger allt och alla

Fick höra en tråkig nyhet, fast var väll egentligen ingen nyhet. Vad får ni veta imorrn. Idag har jag övat på hejarklacksramsor inför lördagens sista match!! Woohoo

Intressen

jag delar ett trevligt intresse med mina primadonnor. Vi kan kalla den JA eller NEJ leken! Det går ut på att man
1. Hittar bilder på människor, tjejer om du är kille, killar om du är tjej, eller om du gillar ditt egna kön så kör du på så.
2. Ha bra och tydliga bilder
3. Sansa er och ta det lugnt
4. Titta på första bilden och säg antingen JA eller NEJ.
JA betyder snygg och NEJ betyder inget att ha!

Roligt? Vi kan köra en snabbis här.Här är bilder på folk och eftersom jag är tvådelad så blir det både killar och tjejer.. Jag kör en upspeedad verison, en version med kommentarer efter JA eller NEJ.
1. Bobby Brown = NEJ, för fula glasögon

2. Beyonce =
  JA. Nice ASS

3. Fredrik Reinfeldt =
NEJ, INGA FLER KOMMENTARER!

4.Naken kille
= JA, NAKET ÄR BRA, DOCK NEJ TILL FEJJSET!

5. Chuck i Gossip Girl
= JA JA JA JA!

6. Serena i Gossip Girl
  = JA, VÄLDIGT SNYGG TJEJ!


Detta var kul va? Vi kör en sånhär varje vecka, jag med er! Okej, tipsa gärna om bilder jag kan använda.


Oh fucking yeah!!

OH YEAH!! grattis till min STAR!!
såhär säger jag till motståndarna

match ikväll!

Ikväll är det match, men jag måste stanna inne i rondellen, sjukt tråkigt. Men hejjar på min STAR!! Vinn nu fööörfaaan

träningsmatch

vad händer grabbar? Vågar ni inte utmana mina primadonnor? Jag hänger inte riktigt med i svängarna... Ge mig ett datum så jag kan förbereda mig mentalt.

Trött

Är trött i mössan, därför jag glömmer bort detta lite. Stanna kvar så kommer det massa uppdateringar.

Sol


Jag är ute och bättrar på brännan idag

Ge kamelälgen inspiration

Tjäna! Ser att ni är många som är inne och hänger här. men jag blir ledsen i hjärtat när ni inte kommenterar! förstår ni det?!?! Så skriv något så vi kan ha en diskussion. Så jag vet vad jag ska blogga om. Ibland blir min älghjärna lite seg, som ett ägghuvve! Så.. Prata med mig. Om ni vill prata med mig IRL så finns jag vid min rondell vid TELEFONPLAN kl 09:00-19:00 varje dag, eller det är då jag är öppen för samtal IRL! Om ni inte förstår IRL så betyder det, IN REAL LIFE. Alltså i riktiga livet, att vi ser varandra FACE TO FACE! Alltså ANSIKTE MOT ANSIKTE!

Funderar på om jag ska anordna sightseeing? Så man kan ta några varv runt mig och kika!? Någon som är intresserad? Kanske med en sånhär buss

Hångel


Man blir ju sugen, men det är inte lätt. En kamel dissar mig för jag är en älg. Och en älg dissar mig för att jag har kamelpucklar. Vad ska jag ta mig till :(

Laddar för sista matchen

Ska berätta en sak för er som känns väldigt tråkigt. Mina primadonnor spelar sin sista match för säsongen nästa lördag den 19 mars 17:30 i Högdalshallen. Så kom dit! hejdå


Trött & skadad

Matchen igår tog musten ur mig (ps.faan va gott med julmust) så idag har jag bara tagit det lugnt. Bossää och Gudrun kom förbi på eftermiddagsöl.gott!! Sen skulle vi öva på försvarsteknik, om nån vill slåss, och gudrun den kärringen körde upp benet rakt mellan bena på mig så har legat förlamad halva kvällen, det ska hon få för kan jag lova!!

VI GILLAR DIG!

vår star lyckades göra mål efter bara några sekunder, jag säger bara; vilken jävla FULLTRÄFF!




oumpa oumpa vilken jävla rumpa!!!! ;D


SKIT GUBBAR!!!!

vad fan gör ni??? gillar ni o spela boxplay eller??



släpp tigrarna lösa

Ikväll ska biran flöda, ikväll är det dags att släppa ut tigrarna!! Hela gänger hänger med, kl 8 kommer min färdtjänst och hämtar mig, då jävlar blir det hejarklackaramsor. jag undrar en sak, när blir det korvfest?? Jag gillar korv med bröd

Nedsläpp gästbloggar

Nu undrar ni säkert vem nedsläpp är....det e Xperias svar på Bosse! Det är alltså jag, Bosse, som står för kvällens blogginsats! E å kollar på tigrarna när dom spelar hockey, det går sådär för tillfället men vad ska jag säga...det e ju älgen inte tigern som e konung! Jag och honorna håller dock tummarna för tigrarna idag så det inte blir division 4-hockey nästa säsong.....GOO TIGERS!

VINST

Jävla bra match idag!!!8-4. GRYMT!!! Nu ska jag iväg och fixa min lilla frilla som jag har på skallen.

dagens utsända

Idag gäller det, idag smäller det.MATCH!!! Hela gänget är hos mig nu, hela tjocka gänget, vi tar supportbussen ut mot Tungelsta. Biran är nerpackad så det kan inte bli bättre. Har valt vilka tjejer som fått äran att visa upp mig idag, sen har jag även en till utmärkning på vissa, men vad det är, jo, det får man leta efter;) HEJJAAAAAA!!!

het på gröten..

Heeettt heeettt. Dags att göra iordning en kopp hett te. Jag och berra ska få igång våra hjärnor med lite korsord!! Hejjaaaaaa primadonnooorrr!!! Godnatt

längtar

Längtar som fan till imorrn, berra är här nu och han ska köra en sleepover här, guuu så mysigt

skidstafett

Sitter med gänget hemma hos mig nu, biran flödar och vi hejjar! KOM IGEN NU MARCUS HELLNEEEEEEEEEER!!

jag älskar mig själv och min blogg

Såhär är det, jag ÄLSKAR MIG SJÄLV!! Jag älskar mig själv att jag har delat ut ca 5 t-shirts till mitt favoritlag. Jag sponsrar tjejerna!! Och det bästa är att vid varje match så får några tjejer ha på sig t-shirtsen och visa vem JAG är och hur man hittar hit. Så bli inte lurad, som sagt, jag är inte bara 1 person;) Nu ska jag fortsätta med hejjarklacksramsorna, men först, fiiiikaa, eller öööl!!!

Godmorgon!

Godmorgon mina sköna läsare! Har precis varit ute och joggat några varv i rondellen. Måste ju vara fit for fight tills imorgon. Läktarduell är det. Jäklar vad jag ska sjunga.. Sjunga sjunga sjunga. Problemet är bara att jag inte har några nya sånger på gång, så nu vet ni vad jag ska göra idag, komma på nya hejjarklacksramsor!

Nr 27. Vi ses på läktarn imorrn då! Jag sitter näst längst åt höger uppe i vänstra hörnet. Om man står och tittar från planen mot läktarn. Förstår du! Vi ses ;)

Va inte rädd

Va inte lost kära du!! Vill inte skrämma dig, men jag är inte 1 person. Jag är flera. Du lär märka! Nu till min dag!!

Idag har jag SOLAT! Försökt bättra på brännan till lördagens match i Tungelstahallen 11:15 (ps, nr 27 jag tror INTE jag får se dig på läktarn där, det är ganska tidigt, 11:15)
Här är jag och solar


TRÄNA PÅ IKVÄLL!!!


Match

Ser att nr 27 ska scouta på lördag. Men jag förstår inte riktigt till VAD?! Till muskeltävlingen ?!?! Behöver ni kanske nån som kan klämma och poängsätta? Då har jag redan ett par kandidater till dig!!


Och varför ska JAG sköta mig? Jag sitter ju faktiskt på läktarn med mitt gäng.. Så det är till tjejerna du får säga att dom ska sköta sig. ELLER ska du scouta bland mig och gänget??!? ÅH Så kul!! Kristen kommer älska det, hon älskar nämnligen tävlingar. Speciellet när hon får SVETTAS ordentligt så det syns igenom t-shirten!! Då brukar jag skratta åt henne!


Ni bombar mig!

Ser att ni bombar mig här! Och det är väldigt roligt!!
Kanske ska göra en presentation på vem jag egentligen är. Ni kanske tror jag är 1 person, alltså 1 kamelälg. Men där har ni fel!!!

Jag bor vid Telefonplan ifall ni vill hälsa på någon dag. Här är lite fakta om mig och mina vänner. http://kamelalgen.blogg.se/2009/september/godnatt-alla-kameler.html#comment, ett inlägg från 2009,så jag har hängt med ett tag ni lammkött som läser!!

fast fortsätt läsa, jag älskar lammkött! SÅ GOTT!!!

en fråga!!

en fråga till mina beundrare. Eller specifikt till nr 27!! Vilket lag tror du ni ska möta? Kan var intressant och se om ni är på samma nivå som jag!! ;)

Love you all!!

äLSKAR  att ni hänger här inne. Sjukt KUL!! Ville bara säga det. Love you aaaaaaall!!

Onsdag idag, med annat namn, LILLLÖRDAG! så ikväll blir det en runda på stan, e n i me mig? Dags att ladda upp inför matchen på lördag! VI SES!!
Nu ska jag och kristen ut och röja

Förnedring?!

Vad är det jag läser?!? FÖRNEDRING! Det var det värsta!! Här trodde jag och gänget att vi skulle få se killar med bonge hela matchen!! Jag menar.. HALLÅ! Snygga tjejer jag känner.. ojoj!!
Nu ska vi inte prata mer om det.. Ni får se!!

Jag har spanat upp en hemsida. Så ikväll tänkte jag bjuda över mina primadonnor och köra en JA/NEJ lek. Man bläddrar bland bilder(HÖHÖ KILLAR) Sen säger man JA om man tycker personen är snygg och NEJ ifall man inte tycker det. Väldigt kul!!
HEJDÅ

Chill out.. (inte vinet...) (men nu blev jag sugen på det...)


Tänkte gå ut och chilla lite. Öva på hejjarklacksramor inför nån match som borde dyka upp snart. Har inte hört något från primadonnorna om NÄR! Men mitt älskade lag har 2 matcher kvar, sen blir det nog match!! Har en svag känsla att någon kan skadas, så därför ska jag säga till dom att dom måste vänta tills säsongen är över. Om typ 2 veckor! SÅ TRÅKIGT!! Vad ska jag då göra? HELA sommaren?!?!? Hmm

Någon viska i mitt öra om ett midnattslopp, får kamelälgar delta? Klart vi får!!
GALOPP IVÄG!

Tennis med gänget

Har spenderat förmiddagen inlåst i en tennishall.. Förstår ni? TENNIS! Hur gick det till? Jo, jag ska berätta det för er. Mitt gäng, gamla vanliga gänget, lurade iväg mig på en träning, eller en MATCH! Och de var tydligen en jävla prestige att vinna skiten. Vet ni hur dom lurade mig?

Såhär!
Dom sa att det var muskeltävling.. och såklart jag nappade! Men inte fan fanns det snygga killar med muskler i hallen inte, det var bara vi och en massa gubbar! Fyfan! Men men vill ni veta om matchen! Jo såklart jag vann, jag var med Berra och han var såå grym!! BRA JOBBAT BERRA!!

Ni skulle sett mina moves..

Fart och fläkt!!

Okej, vi lyder!! C är namnet alltså.! Trevligt trevligt.. En fråga till den hemlige C.. När blir det fajt?!?


Måste börja öva på sånger, fixa hembränt till alla på läktarn, eller vi gänget alltså. Bosse och de andra gamlingarna! Hoppas Berit min lovergirl är där också!

Vem är du nr 27?

Har spenderat hela min eftermiddag med min undersökning på nr 27!! Hade några tankar om något C, men tror jag ändrar mig och säger
HEJ till
Martin T!! Kommer du förbi rondellen en dag så kan vi styra match?;)


utmaning

Ryktas alltså om match!!! Jag, kamelälgen står för hall, ni, som tror ni ska mosa,ni står för festlokal. Bra!!!

fest

Jag känner för att pumpa till kroppen, ni vet bli stark, synliga muskler.. Ohh!! Vem vill tävla med mig? Just nu är det jag, Berit,Bosse,Gud och Mallan som är med. Kravet? Finns inga krav.. För några dagar sen när jag och Bosse va ute på en löparrunda så fick vi höra en fantastisk sak. Ett gäng killar?män?lammkött? Som tävlar? Vi vill möta er, jag och mitt gäng. Jag har några primadonnor jag känner som kan vara domare..dom kan spana,känna och betygsätta. Alla som är med, vi ses!!!

mosa??

Läser att det är några som ska bli mosade??? Om det blir mos så blir det ingen fest... Bestäm dig, mos?fest?? FEEST!!!! Jag måste göra en undersökning på nr 27.. Hmm. C?? Tror jag har all fakta som behövs.. Vi ses grabbar

match

VIIIILKEN match det var i lördags. Herrrguud!! Mina tre primadonnor gjorde mål, blir så STOLT:) vi var många på läktarn som hejja fram till 5-5. Sista målet kom på tiden ,20:00 hahahaha,jag skrattade motståndarna upp i fejjset!! Att ligga under med 1-4 och sen kämpa till 5-5. Jag blir tårögd...

RSS 2.0