konstiga typer....

hallå bloggen och fina läsare, lever ni? :D kul att ni inte alls kommenterar, fuck åt er!

vet ni vad som hände idag då? de kom någon konstig sak och frågade vart man kunde köpa "sandel", vad fan är det tänkte jag?? samtalet fortsatte och tillslut skrek typen till mig, "JAAA, SANDEL SOM MAN HAR PÅ FÖTTERNA!!!" då började jag förstå... "aaha, du menar sanDALER? det finns i skoaffärer och en sak, säg sandaler och inte sandel, ingen förstår dig din korkade idiot" sen fick jag ont i magen av all skratt, hahahahahah. SANDEL GOTT FOLK,!!!!!!!!!!!

 

Folk kallar mig CP



Cerebral pares
, förkortat cp, är ett samlingsnamn för en rad störningar av muskelkontrollen, vilka uppstått på grund av en hjärnskada innan hjärnan är färdigutvecklad, det vill säga under fostertiden, under födseln eller under de första två levnadsåren. Cerebral pares betyder förlamning genom hjärnskadaCerebral pares, förkortat cp, är ett samlingsnamn för en rad störningar av muskelkontrollen, vilka uppstått på grund av en hjärnskada innan hjärnan är färdigutvecklad, det vill säga under fostertiden, under födseln eller under de första två levnadsåren. Cerebral pares betyder förlamning genom hjärnskada.



Men ser jag CP ut kanske ?
Rör jag mig som en som har CP?
Svaret är NEJ
Jag är bara lite annorlunda



Tänk om de händer någonting...

Tänk om de händer någonting hemskt så jag också blir indragen i de hela!
Vad ska jag göra då?


Kandagäss, Kossor och Fulla Älgar



Enligt vittnen hade kamelälgen suttit med sina vänner Esko, Timmo, Kristen, Gud, Bosse, Bossääää, Roffe, Jukko och Jimmy utanför bolaget i skärholmen och delat på 15 flaskor Explorer!
Wtf skulle jag göra i skärholmen?
Har någon av er sett mig där eller?
Nej skulle inte tro de, jag hänger inte med finnar, ziegenare eller tattare!
Jag hänger med Kanadagäss, kossor, och alla andra finslipade diamanter....


älgflugan?? eeuuuh..

fan jag blir så less på dessa äckliga små kryp.. som av någon anledning kallas för älgflugor?? kort förklaring till detta är nog troligtvis att dom lever i min och mina vänners pälsar och förökar sig där.. hur äckligt är inte detta?? att dom ligger med varandra i MIN PÄLS? fula är dom också;



hjälp mig att komma på en lösning för detta, ja vill döda dom alla men kan inte göra det själv...... villig att kamma mig med en "lus" kamm??


träningspass

Idag tränade jag, jag tog flera varv runt i rondellen, blev nog lite yr för jag hamnade visst utanför efter ett tag. Men det jag vill komma fram till är att jag blev så varm i kroppen. Benen tog i som attans, himla jobbigt. Det rann från min kropp, SVETT! Blev så himla trött så jag blev svettig. Kommer bli så jäkla FIT till beach 10. AHHAHA fan va fult BEACH 10.
Men tänkte att ni kanske kunde vara lite intresserade av det jag är intresserad av, svett å så. Det man kan använda för att förhindra svettlukt är deodorant, men jag har så svårt att få in det under armarna (benen) så det är lite jobbigt. Men men, lite svett dör ingen av... eller?

Vad är svett?
Det är viktigt att man kan svettas för annars kan inte kroppstemperaturen hållas  kostant, ca. 37ºC.
Det finns två olika sorters svett. 
Den ena är en klar något sur lösning som består till 98 % av vatten samt  salt, askorbinsyra och urinämne (urea).
Den andra är grumlig och innehåller ämnen som påskyndar bakterieväxt som ger dålig lukt.
Fakta härifrån

Ni som vill ha mer fakta kan gå in på denna svettiga sida.
http://www.aconordic.se/kropp/antitranspiration/om_varfor_vi_svettas.aspx

hick

hick hick

Förklaring!

Vissa tror att ordet kåta är ;
KÅT=KÅTA
Men nu är de ju inte de jag talar om, utan de är ju förstås Plupps hus jag menar!


Min vän Plupp

Min vän Plupp bor på fjället i en kåta vid sjön Blåvattnet 
Såhär såg vår senaste träff ut.




singultus... what the hell?

okej, gott folk där ute... är ni med mig? läser ni om mitt liv? KOMMENTERA DÅ!!!!!!!! annars vet jag inte att ni lever??? jag råkade ut för något konstigt idag... de kändes som att jag rapade utav mig själv eller något, sen gick en kamel vän förbi mig i rondellen och skrek; "har du fått hicka ditt jävla missfoster??? HAHAHHAHAHA" jag förstod inte alls vad puckot menade så jag googlade mig fram och hittade detta;


Hicka betecknar oönskade, upprepade medfödda reflexsammandragningar i mellangärdet. Den plötsliga luftströmmen ner i lungorna får stämbanden att slå ihop varvid det hickande ljudet uppstår.

Man vet inte säkert varför hicka uppstår, men vissa aktiviteter såsom att under en längre tid utsatts för kyla, äta hastigt, skratta, dricka kall dryck tillsammans med varm mat, äta mycket varm eller starkt kryddad mat eller att hosta kan orsaka hicka.

Enligt FASS finns det ingen bra behandling för hicka. Det finns dock olika huskurer mot hicka som ibland påstås vara effektiva. Ett sätt ska vara att hålla andan, då detta ökar koldioxidhalten i blodet, vilket kan få stopp på hickan. En annan metod är att dricka kallt vatten, gärna från glasets bortre kant.

Den medicinska termen för hicka är singultus.


vem fasiken kom på ordet hicka? och hur kan jag drabbas av de.......


Värsta veckan i månaden

Goddagens alla kära människor där ute. Hihi, oj så det regnar, gud så härligt, kristihimmeel så skönt. Men önskade att någon kunde tvåla in mig hihi. Nu får jag fin päls, det blir härligt. Men vet ni vaaaaaaaad, jag har lite ont i min stora mage. Ibland undrar jag om jag kanske är en tjej, eller är jag det? vet inte hihihi:) För jag verkar ha ont i nedre delen av magen, ner mot svansen om ni förstår? sen kommer det nån konstig färg när jag kissikissar, märkligt. rött ser det ut som, hmm. Men det är nog bra, så jag kan markera min rondell bra, för ni vet väll att man ska MARKERA SITT REVIR!!!

Regn

Regn är nederbörd som endast består av vatten..

Varför kan man inte dutta i lite tvål å shampo i regnet ?
På så sätt hade jag ju bara kunnat stå kvar i rondellen och vänta på att mina
härliga primadonnor tittar förbi och bara gnider in tvålen och shampot i pälsen min.

Hade ju varit underbart!

Sluter mina ögon och bara drömmer mig bort..



tårar i ögonen :'(

igår hittade jag min döda vän i skogen :( hallå, vart är huvudet? jävla vargar som dödar mina vänner...


rip; skurt! <3 föralltid i mitt hjärta

bättre sent än aldrig, elläh?

hallåååå i skogen, rondellen, och överallt. vet ni vad jag har glömt att visa er? min fina dräkt jag hade på mig på halloween. jag var snyggast av alla där ute och vann SÅKLART pris för snyggast dräkt, välförjänt!!


va lekeru ball för???

vem tror du att du är? kaxar du med mig så stångar jag ner dig och din fula unge!


när snön kommer så hittar jag er lätt....

snart är det dags för snön att komma... jag hoppas att det kommer extra mycket iår för då är det lättare att finna alla fina primadonnor där ute.. eller hur? bara leta efter bruna bajsfläckar i den fina vita snön... vad tror ni? kommer de mycke snö till rondellen och sveriges skogar??? snälla, håll era fina tummar för min skull! lååååvaru?
 
kolla dessa fina primadonnor, kameler som älgar, LÖÖÖÖÖÖV IT!
(den vita kamelen är ful....... henne vill ja inte ha, HA!)


Vem vet inte du vem vet ...

Go kväll ALLA kära läsare...

Sitter här i rondellen och filar på mina klövar, i brist på annat.
Jag känner mig hängig riktigt hängig men tror att jag är på bättringsvägen..
Har fått älgsjuksfeber, gaaaaaaaaaah, tror jag iallfall
VEM VET INTE DU, VEM VET INTE JAG, VI VET INGENTING NU VI VET INGET IDAG!

GODNATT


Förföljd?! Tell me

Hallå såhär stod de på aftonbladet när jag gick in för att se om de kommit upp nån nyhet om mig men icke sa nicke picke pööööö som satte ärtan i halsen och höll på att döööö...





Hur fan vet dom att jag kommer kolla på de?!
Shit jag blir tokig, känns som att någon förföljer mig..
Detta är ett Rop på hjälp!
TA FAST DÅREN SOM FÖRFÖLJER MIG
nuuuuuuuuuuuuuuu


Kul att ni gillar mig

Jag blir varm i min stora starka kropp av att ni är här och följer mitt liv, det gör mycket ska ni veta. Jaha, ni undrar säkert om jag sökte det jag var ute efter idag, en primadonna, jo nu ska ni få veta. Inte fan hitta jag nån, men jag får ta en ny runda imorgon. Fick höra av en annan kamel att någon tycker denna blogg är sjuk, vad är det för påhitt, jagär ju inte sjuk, inte ens snuvig. Så det var märkligt. Här är kamelen som sa de.
Gav honom lite mat också..


fiiiiiiiiiiint...

nämen titta, roffää hjälpte mig idag.. han har fixat min sida extra fin =) ser ni primadonnan i bakrunden? ja satte på henne för inte sålänge sen, jag tror ja är kär för ja tänker på henne hela tiden.. undra hur jag ska få tag i henne igen, hon är nog långt inne i skogen och letar andra hunkar. neej, ja kan inte sitta här och häcka nu ska jag ut på;

PRIMADONNA JAKT!!!!!!!


                                                                       hoppas ja hittar dig snygging..


Regnet får mig att lukta gott

Idag tog jag tripp iväg till gamla cribb. Hängde lite och dunkade musik, riktigt bra. Såg nån match i en hall, inte lika bra tyvärr, så promenerade vidare i regnet. Det är jätte bra när det regnar för då blir jag ren :) Får ju inte plats i en dusch, det är förjävligt, så nu luktar jag gott, (länge sen jag gjorde de)
Småbarn har jag kommit på att jag inte gillar, vet ej varför men dom stör mig! Tur att ingen unge vågar sig in i min rondell, för så skulle dom åka på en spark i röva..


this is my friend snipp and his snopp


heei


Snipp ridin' the snopp

operasångare

Ursäkta för alla män i bloggen, så vi kompenserar med detta. JAG PÅ KÖRLEKTIONEN

TITTUT

TITTUT

opps


Glömde säga en sak, jag tjuvkoppla mitt vrålåk så fick denna jävel efter mig

SKAA JAAAG DRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÅA DIG!SKA JAAAAAAAAA SKICKA YXAN PÅ DIG?

Min nya kärra

Här är mitt nya vrålåk, håll i hatten, nu går det undan, herrekristen, noo herregud, fartränder i byxan

fest


Var är primadonorna?

Mat

Plockade upp min vän på vägen som hade varit och jagat lite föda, blir nog efterätt till idol ikväll. Ska titta på tv4play, herrekristen vad mycket nytt det finns i cybervärlden, PLAY tv, hur härlgt? i can feel the music, vill skaka loss mina lurviga? nån som vill med till Laraoy?

Sen hitta jag min andra vän som var ute och åkte med sin föda. mm så gott

Min färd

Såhär såg jag ut idag när jag åkte runt på min färd


Mycket söta primadonnor men vädligt bruna


Godkväll alla i stugan (eller i rondeller) *hihi* Idag har jag gjort mycket saker, har vandrat runt bland flera butiker. Vet ni? varför är det alltid bilder på älger? JAG ÄR FAKTISKT EN KAMEL OCKSÅ'

Jag vill ha snöööööööö NU

Jag vill ha snö NU, vart är kylan, vart är snön som knastrar så härligt under klövarna mina?

Bjuder på en bild från förra året =) 



Deprimerad!

Jag känner mig deprimerad, därför har jag inte skrivit i bloggen på ett tag.
Känns som att ingenting funkar, jag får inte vara med mina härliga primadonnor åh vet ni varför?
Nej inte jag heller!
Eller jo jag har ju inte tagit de nya vaccinet, jag hatar verkligen sprutor.
Förstår ni de kommer en jävel med en stor spruta mot er... gah blir rädd bara jag tänker på de, mörkrädd med andra ord även fast sprutan inte är svart hur kommer de sig?
Förklara snälla!
Åh helgen var ifalla okej, fick träffa mina primadonnor kanske ca 10 min men då inom ett inhängat område. hur tror ni de känns, att inte kunna göra som man vill.
Men de va 10 härliga minuter vi fick till 5 riktigt bra saker!
Nej nu ska jag nog ta och borsta pälsen och gaddarna och sluta ögonen och hoppas på en bättre dag imorgon!
Sov gott alla kära läsare!














RSS 2.0