Tänd ett ljus.....

Se hela bilden


Här sitter man och lyssnar på julmusik i godan ro och tänker vilka kanonmysiga låter dom har kluttrat ihop genom åren......sen börjar man lyssna på dom, hmm kan man säga då! Tänd ett ljus och låt det brinna....klart som faan man ska låta det brinna varför skulle man annars tända det!?!?!?!?! Hallå!

Snakta lucia ljusklara hägring sprid i din vinternatt glans av din fägring...tänk om bruden e ful då???

Jag såg mamma kyssa tomten jag tänk om våran pappa kommit då....men är ungarna dumma i huvudet, det e ju pappa som är tomten för h---te!!!


Blindtest



Jag satt och kollade på tv idag med Bosse å grabbarna när det ploppade upp en Smirnoff-reklam. Dom pratar om att blindtest, skulle man gör ett blindtest på vodkor så skulle de flesta välja Smirnoff, fine att det kanske är så men varför är det bara blinda som får testa vodkor? Jag blir faktiskt sjukt avis ska ni veta men jag får väl hålla tillgodo med mitt T då!

How do you do?!



Jag är ingen skulptur, jag kan bara stå still som inte du kan!

Jag är ståtlig, stor,charmör, gullig, hårig, söt, rörlig, orörlig, rubbad, stenhård, jag är precis allt du kan tänka dig!




där fick du din jäääävel!

elefanten till kamelen;

- varför har du patttarna på ryggen?

- jävligt dum fråga från den som har sin snopp i fejjset


Jag ska bli superstar

Idag när jag var och gjorde tvåan så kom jag på en fin låt och ringde Bossää och Roffää så gick vi runt i rondellen och letade människor som kunde vara med. Tänk er, människor, ush. Men vi var tvungna, om vi skulle ha med mig, the big camelmoose skulle hela toan pajja av mitt hårda hehe. ja ni vet vad jag pratar om. Bossää hade hård mage så där fick vi inte tag på nått och ni ska se Roffää, det är alldeles för litet. Så det blev en människa.

CHECK IT OUT!


Roffää the boxarn

Hej mina underbara läsare. Idag var jag på ett boxningspass. Det va kul. Fick ingen bra bild på mig men fick en fin på mina bilder Bossää och Roffää. HAHA Chekka hur coll Roffää är som smäller till Bossää riktigt på käften. HAHAHA

funny cat picture

HERREGUD!

oj herregud KÄRA KRISTEN! Ni var visst suupermånga som var här inne igår och hängde, kul :) Jag har koll på er ska ni veta ;)

IDAG, VAD HAR JAG GJORT IDAG. JAG HAR SJUUUNIGT. DET ÄR JU IDOL PÅ FREDAG OCH JAG MÅSTE BÖRJA VÄRMA UPP MIN HALS (OCH PUCKLARNA) jag sjunger så MYYCKET SÅ JAG BLIR HELT RÖD I FEJJSET


JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER FÖR ATT JAG SJUNGER SAMTIDIGT SOM JAG SKRIVER. NU SKA JAG SJUNGA VIDARE. BLI INTE RÄDDA OM NI HÖR MIN FINA STÄMMA!

COOOOOOOL!

världens snyggaste pepparkakor? I THINK SO! =)


dom är så fina att jag inte ens vill äta upp dom..


American Pie; the book of love







Har precis sett American pie the book of love, men vad fan gör dom i filmen!?
SJUKTLIGT beteende!
Vad är de för jävla älg dom har fått tag på?
En älg sätter väl i all världen inte på en människa, eller?!
Jag skulle ju då aldriga göra de, nog för att jag är både en älg å en kamel, men hallå dude tänk på dig för vad du sätter på..
Människor har sjukdomar allt från de ena till de andra!
Tänk dig för grabben innan du ställer upp å är med på film, skogen är full av primadonnor finns säkert en å annan tjur också, ser ju ut som du går igång på de iallfall....

Godnatt gott folk, nu ska jag in i dimma.

 


RSS 2.0