6-6

Idag blev det 6-6 i primadonnornas match. INTE ok! Tyvärr var det endast VINST som skulle gälla för mina primadonnor! Och så blev inte fallet. Så jag och Berit tog en runda på stan. HEERREE vilken kväll vi fick. Men jag klarar inte av att vara ute så länge så jag joggade hem till min rondell och här står jag nu. Sällskap någon? Kommentera tack!! Jag söker vänner..... Som kan
Mysa
Leka
Spana primadonnor
Käka gräst
Dricka T---E

välkomen till paradiset.

Hej och välkommen till mitt lilla krypin. Jag är en kamelälg!! Jag älskar primadonnor och gräs. Till mitt gräs brukar jag tillsätta lite Starka grejer. Ibland åker mina cigarrer fram. Mina bästa vänner ät Berit och Bosse,vi brukar ut och spana tjejer.. Mitt största intresse är innebandy. Och IMORGOOON SMÄLLER DET!!! Derbydags!! All kom och titta! Världens bästa primadonnor spelar. Nu ska jag ta en joggingtur hem till min rondell. Mina primadonnor va grymma idag och någon kan bli cupens SPELARE!!! Tyvärr blir det ingen fest ikväll, men vi syns nästa år igen;) NI SOM HÄLSAR PÅ HÄR SÄG GÄRNA HEJ I KOMMENTARSFÄLTET SÅ KANSKE VI KAN TA EN RUNDA I RONDELLEN!!

Taggaaa

Idag ska två av tre primadonnor spela en lite innebandy cup på skoj i komethallen.. Den tredje parten får dessvärre sitta o hejja på bänken pga skada :( även så i morgondagens match som måste vinnas!!! Känns inte ok!

men en sak i taget.. Nu först denna cup, primadonnorna kommer troligtvis inte spela i samma lag, tråkigt!! Men hejja hejja!! Vi hörs sen, jag håller er uppdaterade!

Idag är ingen vanlig dag?

Nej idag är det ingen vanlig dag ni hörde rätt!
För det är en av mina primadonnors födelsedag!


Så jäääävla mycket grattis till dig från mig.

Berit hälsar att hon kommer skrika å hejja på dig tills hon inte har någon röst kvar!
We like!
Right?
Oh like like, we do like

puss å kram på dig mitt sköna födelsedagsbarn.

Se nu till att ni vinner matchen, jag tror på er!

Kvällens övningar



HAHA!


Detta är bra!! Det visar att tjockisjägarna inte orkar jaga oss längre. Mycket bra! LÅT OSS FINA DJUR VA!

galna ögon


Jag med mina craazyy eyees!

BILHAT

KOLLA!!! Titta här vad ni har gjort mot min vän Bosse? Helvete ta er i ändan alltså!! Hur tror ni han mår egentligen? INTE bra ska ni veta!

NU ÄRE DAGS!!

Nu är det dag!!! NI ALLA DÄR UTE BOORDE FATTA VAD JAG TALAR OM!!
Match! DAGS ATT KROSSA!!!

Vi ska alltså KROSSA våra motståndare!!

Jag har stått i min rondell ett par dagar nu, behöver röra lite på benen så blir en liten joggingrunda imorgon bitti med Berit!! Hon har blivit jävligt fitt. Springer hela tiden! Hur fan orkar kärringen?!??
Kolla vilka coola skor hon har..


Och här är jag när jag försöker springa!

Men ni ser ju att snön är i vägen. Gillar inte alls snön. Vill hellre ha SOL

RSS 2.0